Predstavnici kraljevačkog Rotari kluba namenili su još jednu donaciju našoj bolnici. Ovoga puta donirali su 10 bolničkih kreveta za dnevnu bolnicu, 40 kompleta posteljine za odeljenje pulmologije i 1 televizor za sobu za izolaciju na dečjem odeljenju.

Radovan Tipsarević, predsednik kraljevačkog Rotari kluba,  izrazio je zadovoljstvo što rotarijanci mogu da pomognu, jer je njihov moto da svako treba da pomogne onoliko koliko može kako bi nam svima bilo lakše. ”Rotari klub Metropoliten je pokrenuo akciju prikupljanja kreveta za opremanje bolnica, a Kraljevo je iz tog projekta dobilo 10 kreveta, uz koje smo poklonili i posteljine koje su neophodne svakoj bolnici. Naše aktivnosti su gotovo svakodnevne, trenutno sprovodimo akcije za pomoć Gerontološkom centru, Specijalnoj bolnici ”Agens” u Mataruškoj Banji i Udruženju slepih i slabovidih iz Kraljeva”.

U ime rukovodstva Opšte bolnice ”Studenica” zahvalio se dr Milan Parezanović, pomoćnik direktora za internistički sektor: ”Članovi Rotari kluba su naši dugogodišnji prijatelji i svaka njihova donacija nam mnogo znači. Bez ozira na velike napore koje rukovodstvo naše bolnice ulaže, nekada nismo u mogućnosti da opremimo sve naše službe onako kako smo zamislili, zato je pomoć naših donatora dragocena. Ona će nam pomoći u svakodnevnom radu ”, rekao je dr Parezanović.

Ova donacija ima još veću vrednost, jer su nam naši prijatelji još jednom pokazali da u naporima da unapredimo kvalitet naših usluga nismo sami i da uvek možemo računati na njihovu pomoć. A pomoć prijatelja je danas neprocenjiva.