Usled velikih teškoća koje je uzrokovala pandemija korona virusa, u godini koja je za nama pokazali smo veći stepen brige za ljude oko nas, posebno za one koji pripadaju osetljivim grupama. To je uslovilo povećan broj donacija koje su u našu bolnicu stizale sa raznih strana, a isti trend je nastavljen i ove godine.

Kompanija ”Extreme intimo” je krajem prošle godine pokrenula akciju za pomoć porodilištima u Srbiji, a ovih dana je došlo i do njene realizacije. Uručena nam je donacija – 108 pamučnih spavaćica za mlade mame, u vrednosti od oko 130 000 dinara. Ova količina u potpunosti pokriva naše potrebe, tako da ćemo i na ovaj način pomoći majkama da se u našem porodilištu osećaju konfornije.

Najlepši životni trenuci treba da budu provedeni u najlepšim uslovima, a u tome nam pomažu i naši prijatelji koji pokazuju zavidan stepen društvene odgovornosti. Zahvaljujemo rukovodstvu i zaposlenima u kompaniji ”Extreme intimo” za podršku u našim nastojanjima da najmlađim sugrađanima i njihovim majkama pružimo najbolju moguću negu.