Као што је раније најављено, из сопствених средстава се реновирају одељења онкологије, офталмологије и ортопедије.

  На трећем спрату хируршке болнице сада је смештено одељење онкологије, где су пацијентима који примају хемотерапију омогућени конфорнији услови за лечење. У простору који је у потпуности прилагођен потребама онколошких пацијената, сада је у знатној мери олакшан рад лекара и медицинских сестара.

И одељење офталмологије је добило ново рухо. Извршени су молерско -фарбарски радови, реновирани мокри чворови, сређени подови, плафони. Захваљујући заједничком ангажовању запослених на овом одељењу, радника техничке службе и одсека хигијене радови су завршени у планираном року. Следећи пример главне сестре офталмолошког одељења – Весне Ћебеџије, која је свакодневно надгледала радове, заједно са мајсторима фарбала наткасне и болничке кревете, запослени из ове службе су такође заслужни за садашњи блистав изглед овог одељења.

Екипе које је ангажовао извођач радова су се преселиле на одељење ортопедије где се тренутно изводе грађевински и керамички радови. Приликом извођења радова посебно се води рачуна о пацијентима који се лече на овим одељењима, како се не би реметио процес њиховог лечења. Због тога се сви радови изводе парцијално, а већ током следеће недеље се очекује да и ово одељење засија пуним сјајем.