У суботу, 21. децембра, били смо део новогодишње бајке коју су за најмлађе организовали чланови Синдиката немедицинских радника. Они су за наследнике својих колега обезбедили новогодишње пакетиће, које су им уручили необични гости. Пошто су били веома добри ђаци, послушна и креативна деца, посетила их је читава делегација: Деда Мраз са својим помоћницима, Вила Добрила, весели кловн Мирко Немирко, Пипи Дуга Чарапа, краљ новогодишњих празника и једна весела вештица која обожава децу. Уз песме које су заједно певали, поклонима су обрадовали наше најмлађе, па је све прерасло у луду журку којој су се придружили и родитељи.

Како нам је ова весела дружина поручила, већ у среду ће нас поново посетити, овога пута имају поклоне за малишане који се налазе на лечењу у нашој болници.

Иако најмлађи, чланови Синдиката немедицинских радника кроз овакве и сличне акције показују велику одговорност и бригу за заједницу. Још једном су нас обрадовали и својим искреним емоцијама улепшали дан, а то је оно што се памти.