Као и сваке године, свештеници Епархије жичке су обишли пацијенте и запослене који Божић дочекују у болници. Том приликом поделили су им слаткише и сувенире, пожелевши им добро здравље и срећну 2020. годину.


Овој посети су се највише обрадовали малишани који су наше госте дочекали са осмесима. Свештеници су пренели честитку Епископа жичког Јустина:

”Свим синовима и кћерима богомспасаване Епархије  жичке честитамо Божић, празник мира и љубави, слоге и јединства.

И овога пута, драга наша децо духовна, прослављамо рођење Богомладенца Христа који је обукавши се у нашу човечанску природу, постао основа, извор и темељ сваког људског узрастања у добру. Враћајмо се увек Божићу, дану Христовог рођења, удубљујући се у Његову истину и поруку, коју нам својим доласком саопштава, потрудимо се да уподобимо свој живот са том Истином, радосно поздрављајући све и сва

МИР БОЖИЈИ – ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Нека би ови благдани покренули све нас ка новој нади вером у Бога  и човека, да се мир Божији усели у срца наша и постане мир свих нас.

Певајући тако Божићну песму анђела и пастира, призивамо на све вас драга децо духовна, Божији мир и молитвено желимо срећну и Богом благословену 2020. годину милости Господње”.

Наши драги гости су и овога пута донели поклоне и радост како пацијентима, тако и запосленима који су у време празника били на свом радном месту. Уз узајамне жеље за сваку срећу, растали смо се до следећег виђења, када ће нас свештеници поново обрадовати својом посетом.