НЕЛА МАРТАЋ, економски техничар

(1967 – 2020)

У четвртак, 13. августа, после краће и тешке болести преминула је Нела Мартаћ – референт за финансијко- рачуноводствене послове у Одсеку рачуноводства.

Нела је рођена 30.10.1967. године у Краљеву, где је завршила Основну и Средњу школу. Првог октобра 1996. године запослила се у економско-финансијској служби тадашњег Здравственог центра ”Студеница” најпре на радном месту ликвидатора, а потом референта за финансисјко – рачуноводствене послове. Свој посао је обављала педантно и одговорно, била је поуздан сарадник и поштована колегиница.

Деца су имала посебно место у њеном срцу, са посебном љубављу је говорила о својим сестрићима који су били извор њене бескрајне радости. Са свима љубазна, пријатна, трудила се да увек буде по страни, ненаметљива, иако је својим раскошним знањем стекла велико поверење својих колега и сарадника. Имала је обичај да, распитујући се о нашим најближима, пружи утеху, подели радост и понос, понуди помоћ ако затреба. За себе није тражила ништа, иако је знала да је крај близу. А онда нас је тринаестог дана августа заувек напустила.

Сахрањена је у суботу, 15.08. на Новом гробљу у Краљеву.

Са великом љубављу и поштовањем чуваћемо успомену на Нелу, жену која је у нашим животима боравила кратко, али довољно да је заувек памтимо.