Сваке године у ово доба пети спрат хируршке болнице постане најрадосније место у граду. Са свих страна, уз најлепше жеље, стижу поклони за малишане. Тако је било и овога пута.

Најпре су нас посетили представници Одбојкашког клуба ”Техничар”, играчице и тренери, како би донели новогодишње пакетиће за децу која се налазе на болничком лечењу. Како нам је у разговору рекао Александар Даишевић – директор ОК ”Техничар”, поклоне су прикупили на хуманитарном турниру који су организовали у сарадњи са својим члановима и њиховим родитељима.

”Дошло је време празника и стварно нам је жао да наши најмлађи тада буду у болници, али кад је већ тако, онда хајде да им олакшамо и улепшамо те дане. Морам да истакнем да је ово за мене много лепа ствар јер ово није била акција тренера, већ акција наших чланова. Преко 200 деце из ОК ”Техничар” су се сами договорили, само су тражили да им ми помогнемо како би на том турниру организовали прикупљање слаткиша, сланиша и да то уручимо онима којима је најпотребније. Ми смо одлучили да ове године обрадујемо наше најмлађе суграђане који се налазе на лечењу у краљевачкој болници и мислим да нисмо погрешили”, рекао је Александар Даишевић.

Широки осмеси, радост и граја која је настала када су малишани добили пакетиће говоре да су наши посетиоци упели у тој намери.

На наше најмлађе су мислили и ученици Медицинске и Економске школе, који су припремили приредбу и поклоне, а као и претходне године посетио их је Деда Мраз Драган Ђурђевић, који је и свој бицикл офарбао веселим бојама.

У име наших малишана захваљујемо свима који су им улепшали болничке дане и желимо им добро здравље и срећне празнике.