Током последњих година у нашу болницу су се слиле многобројне донације. Разлог за то је висок степен друштвене одговорности различитих компанија и појединаца, али и остварени резултати пословања који су постигнути великим напорима руководства и запослених у нашој установи.

Тако је и једна млада, весела краљевачка породица ових дана посетила наше породилиште и уручила вредну донацију. Јасмина Радовић – Рашковић и њен супруг Славољуб су на овај начин дали допринос побољшању услова за боравак младих мајки и беба у нашем породилишту. То је место одакле све почиње, нови живот, нова љубав, нови свет.

Како су и сами млади родитељи, од недавно њихова породица броји четири члана, желели су да подстакну још неке Краљевчане да следе њихов пример.

Поклони које су донели садржали су:

35 комплета постељине

30 спаваћица

300 ком. памучних пелена

100 ком. бенкица.

Ова донација је обрадовала запослене у нашем породилишту, који су изразили наду да ће се у годинама које предстоје рађати много више беба него што је до сада био случај. Породици Рашковић су захвалили на поклонима и пожелели им да их бар још једном из породилишта испрате са једним чланом више.