Поштовани,

Дана 7.10.2018.године у вечерњим сатима повредио сам се у Врњачкој Бањи приликом доласка на годишње саветовање судија, Прва помоћ ми је указана благовремено и изузетно прфесионално од стране лекара и особља Хитне службе Дома здравља у Врњачкој Бањи одакле сам транспортован на специјалистичке прегледе у Општу болницу Студеница којом Ви руководите.

Од момента пријема све службе са којима сам сам имао контакт су поступале изузетно професионално, али и љубазно. Сви прегледи од Службе за пријем и збрињавање ургентних стања – хируршки пријем, лабораторија, Рентген – кабинет за општу радипологију урађени су изузетно брзо, а док сам чекао на поједине резултате омогућено ми је од стране техничког особља да се одморим вероватно у просторијама тзв.”дневне болнице”.

После свих прегледа који су обављени у периоду од 21-23 часа отпуштен сам а специјалистички извештај који је сачињен од стране др Весне Госпавић, доктора медицине је за сваку похвалу у погледу детаљности и потпуности података (број протокола – 341- 15050/2018).

С обзиром да радим као судија у кривичном одељењу Вишег суда у Ваљеву и знам колико су значајни сви подаци који су унесу у медицинску доментацију, а нарочито  приликом првог прегледа, искрено говорећи био сам импресиониран квалитетом тог извештаја.

Сматрам својом људском, али и професионалном обавезом да Вас обавестим о овом за мене значајном позитивном примеру рада ваших колега из различитих делова и служби ОБ “Студеница”, са молбом да их обавестите о мом мејлу. Посебно ћу поменути имана оних Ваших колега чије факсимиле сам уочио у добијеној медицинској документацији и то: др Весна Госпавић,др Славица Митровић – радиолог, али све ово односи се на све оне медицинске сестре, техничаре, остало особље чија имена не знам из лабораторије, техничаре у рентгену, али и Мирка чије сам име запамтио који ме је возио у колицима након пријема и спроводио до појединих служби.

Овакво понашање здравствених радника и особља Опште болнице Студеница је за сваку похвалу и најмање што могу да урадим као захвалност је да Вас путем овог мејла обавестим о њиховом раду.

Што се мене тиче, уколико нађете за сходно, да овај мејл негде објавите, са моје стране имате свако одобрење и стојим иза сваке написане речи.

 

С поштовањем
Др Драган Обрадовић
судија Вишег суда у Ваљеву