Представници краљевачког Ротари клуба наменили су још једну донацију нашој болници. Овога пута донирали су 10 болничких кревета за дневну болницу, 40 комплета постељине за одељење пулмологије и 1 телевизор за собу за изолацију на дечјем одељењу.

Радован Типсаревић, председник краљевачког Ротари клуба,  изразио је задовољство што ротаријанци могу да помогну, јер је њихов мото да свако треба да помогне онолико колико може како би нам свима било лакше. ”Ротари клуб Метрополитен је покренуо акцију прикупљања кревета за опремање болница, а Краљево је из тог пројекта добило 10 кревета, уз које смо поклонили и постељине које су неопходне свакој болници. Наше активности су готово свакодневне, тренутно спроводимо акције за помоћ Геронтолошком центру, Специјалној болници ”Агенс” у Матарушкој Бањи и Удружењу слепих и слабовидих из Краљева”.

У име руководства Опште болнице ”Студеница” захвалио се др Милан Парезановић, помоћник директора за интернистички сектор: ”Чланови Ротари клуба су наши дугогодишњи пријатељи и свака њихова донација нам много значи. Без озира на велике напоре које руководство наше болнице улаже, некада нисмо у могућности да опремимо све наше службе онако како смо замислили, зато је помоћ наших донатора драгоцена. Она ће нам помоћи у свакодневном раду ”, рекао је др Парезановић.

Ова донација има још већу вредност, јер су нам наши пријатељи још једном показали да у напорима да унапредимо квалитет наших услуга нисмо сами и да увек можемо рачунати на њихову помоћ. А помоћ пријатеља је данас непроцењива.