Ученици Основне школе ”Чибуковачки партизани”, њихови родитељи и наставници, обележили су занимљивом акцијом Светски дан здраве хране.    У време великог одмора преподневне смене, у 9 часова, организовали су продају ужине коју су сами припремили, а исту акцију ће спровести и у поподневној смени. Прикупљен новац ће поклонити одељењима педијатрије и дечје хирургије у нашој болници.

Том приликом посетио их је наш директор др Зоран Мрвић, који је био ученик ове школе. Са великим задовољством је говорио о својим школским данима и похвалио уложен труд свих учесника у овој хуманитарној акцији. Посебан осмех измамила је једна плавокоса девојчица која је препознала свог доктора који је оперисао када је, како она каже, била мала.

Директорка ОШ ”Чибуковачки партизани, Катарина Здравковић је истакла да је ово још једна од успешно реализованих акција које организује Клуб родитеља и наставника ове школе. То је организација у оквиру Националне асоцијације родитеља и наставника Србије ”НАРНС” и има задатак да оснажи сарадњу родитеља, наставника и школа.

У име малишана који се лече у нашој болници захвалили смо драгим пријатељима што су и овога пута мислили на нас.