У оквиру Националне асоцијације родитеља и наставника Србије (НАРНС) формиран је Клуб родитеља и наставника Основне школе ”Чибуковачки партизани”. Овај Клуб организује бројне активности, а најновија је уприличена протеклог месеца поводом обележавања Светског дана здраве хране. Као што смо већ писали, у овој школи је организована продаја ужине коју су припремили родитељи ученика, а део прикупљеног новца је употребљен за куповину пелена и бенкица за Одсек за неонатологију.

Купљено је 200 памучних пелена и 270 бенкица, а донацију су уручиле Ана Милановић – педагог ОШ ”Чибуковачи партизани” и Драгана Ђоковић представник Клуба родитеља. Нагласиле су да са великим задовољством помажу да место где се рађају нови животи опремимо што лепше и тако у што веселијем амбијенту дочекамо наше најмлађе.

У име запослених на Одсеку неонатологије гошћама су захвалиле су др Ања Букумира шефица Одсека и Слободанка Буњак – главна сестра, а ђацима и наставницима ОШ ”Чибуковачки партизани”, као и Клубу родитеља ове школе, пожелеле успех у даљем раду.

Како ово није једина донација пристигла из ове школе, наши пријатељи су најавили наставак сарадње и у следећој години.

Срећа је када знате да неко мисли на вас и велико задовољство сазнање да у загрљају једне овакве образовне установе стасавају добри, одговорни, хумани људи, вођени примером својих родитеља и наставника.