Компанија ”Roaming Networks” са седиштем у Београду је специјализована за пројектовање, инсталацију, интеграцију и одржавање телекомуникационих радио и радио – релејних приступних мрежа. У складу са својим начелима и доказаном друштвеном одговорношћу, одлучили су да помогну болницама које се боре са короноавирусом.

Захваљујући пријатељским везама са нашим лекарима, посебно са др Звонимиром Веселиновићем – начелником Службе за општу хирургију, а на предлог једног од њихових запослених,  нашег суграђанина Николе Ђуровића,  донирали су болници пет рачунара  (три десктоп и два лаптоп рачунара). Ови рачунари ће бити распоређени у Служби опште хирургије на радним местима где је то неопходно, као и у осталим службама у зависности од потреба.

На састанку приликом примопредаје донације, Никола Ђуровић је изразио задовољство што је компанија у којој ради у могућности да помогне нашој болници.

Захваливши се на вредној донацији, директор наше установе др Зоран Мрвић је рекао да веома цени бригу и солидарност коју је ”Roaming Networks ” показао за запослене у здравственим установама, који се лавовски боре да обуздају опасан коронавирус. ”Надамо се да ће борба ускоро бити завршена и вирус побеђен, како би се сви што пре вратили уобичајеним активностима”, рекао је др Мрвић.

Уз обостране најлепше жеље за будући рад, договорено је да се сличан састанак поново одржи, али у много лепшим околностима.