Због повећања броја пацијената оболелих од корона вируса, из наше болнице су данас испраћене екипе пут Крагујевца и Новог Пазара.

У Клинички центар Крагујевац отпутовали су медицинска сестра Гордана Зарић и техничари Александар Арсић, Александар Цалић и Никола Радовић. Током сутрашњег дана ће им се придружити др Слађана Николић – анестезиолог.

У општу болницу Нови Пазар испратили смо др Татјану Петровић и др Сашу Павловића, анестезиологе који ће помоћи новопазарским колегама у збрињавању оболелих. Ови млади а већ искусни лекари, медицинске сестре и техничари, наоружани знањем и искуством још једном ће се ухватити у коштац са опасним, невидљивим непријатељем.

Испратио их је директор наше болнице – др Зоран Мрвић, пожелевши им да нам се што пре врате као победници. Без сувишних речи, размењени су погледи у којима су се смењивали забринутост, нада и понос што у својим редовима имамо овакве хероје. Спасити животе, њихов је једини циљ и намера, а то је оно што се вишеструко броји. Срећно, наши најхрабрији!