Фондација ЊКВ Принцезе Катарине Карађорђевић је у сарадњи са др Дагласом Џексоном из Колорада, оснивачем Пројекта “Ц.У.Р.Е”, обезбедила вредну донацију за болнице у Србији. Ово је 14. пут како се у оквиру овог пројекта набавља опрема за спрске болнице. Реч је о болничким креветима, душецима, бесконтактним топломерима који су допремљени КБЦ Бежанијска Коса, Општим болницама у Параћину, Сремској Митровици, Пријепољу, Неготину и Краљеву.
Општа болница “Студеница” је овога пута добила 10 кревета, 10 душека И 50 дигиталних топломера. Захваљујући још једној вредној донацији Фондације Принцезе Катарине обезбедићемо боље услове за лечење наших пацијената, а запосленима помоћи у свакодневној борби за очување здравља наших суградјана.
Сарадња са Фондацијом ЊКВ Принцезе Катарине Карађорђевић, која траје више од 20 година, настинесс се И у наредном периоду, поручили су нам наши донатори И велики пријатељи наше установе. Краљевска породица И Принцеза Катарина Карадјордјевић са својом фондацијом су сваке године помагали наśој болници, што говори И о великом поверењу И поштовању које имамо једни за друге. У име свих наших пацијената И запослених у Општој болници “Студеница” упућујемо велику захвалност Фондацији ЊКВ Принцезе Катарине за све што чине за Краљево.