Na adresu kabineta našeg direktora stiglo je pismo zahvalnosti i pohvala za dr Predraga Nikolića – ortopedskog hirurga traumatologa u Službi za ortopediju. Pismo prenosimo u celosti:

”Vrlo poštovani,

Zovem kao snaja vašeg bivšeg pacijenta Snežane Janjić iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje, koja je pre otprilike dva meseca otpuštena sa odeljenja ortopedije, a posle uspešne operacije kuka.

Naime, Snežanu je operisao hirurg (ortopedski hirurg – traumatolog prim. ured.) vaše bolnice dr Predrag Nikolić. Ako iole mogu rečima da opišem rad tog čoveka i njega samog u tom poslu, onda je to neizmerna ljubav i posvećenost pacijentima, izuzetna stručnost i znanje i odnos prema pacijentima kakav se retko sreće u Srbiji! Svojevremeno mi je otac, inače profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu, sada u penziji – dr Dušan Čemerikić (patofiziologija) rekao da Srbija više nema stručnjake hirurge, jer su svi koji valjaju otišli u inostranstvo na rad. Pogrešio je! Hirurg dr Predrag Nikolić je primer da je moj otac pogrešio.

Imate privilegiju i sreću da imate među osobljem takvog stručnjaka. Svaka čast!

Izvinite na iskrenosti, imala sam potrebu da Vam ovo napišem i nadam se da ćete ovo pročitati.

S poštovanjem,

Advokat Jasna D. Janjić, Beograd”, navodi se u prosleđenom pismu.

Zahvaljujemo gospođi Janjić za lepe reči upućene našem doktoru Predragu Nikoliću, ponosni zbog činjenice da mladi lekari nastavljaju i usavršavaju lekcije svojih učitelja.