НЛБ банка донирала је краљевачком породилишту и Одељењу гинекологије 45 комплета нове постељине, вредности 60 хиљада динара. У име запослених, донаторима – представницима банке, захвалили су се вд директора Опште болнице „ Студеница“ Краљево др Зоран Мрвић и др Новица Ивановић гинеколог – акушер.

„Овим смо желели да помогнемо породилишту, јер је то место где на свет долазе бебе, али  и да мајкама буде удобнији и пријатнији боравак. Очекујем да ће наша сарадња бити настављена, рекла је  Мирјана Вићовац, директорка филијале у Краљеву.

Краљевачка болница последње 4 године егзистира захваљујући донацијама, које нам омогућују добри људи и установе, рекао је вд директора ОБ „ Студеница“ Зоран Мрвић, додајући:

„Једна од њих је и  НЛБ банка. Ово је тек почетак сарадње и очекујем да ће бити настављена. Краљевачком породилишту недостају бебе, наталитет треба повећати и стратегија наше државе је управо повећање наталитета.“

„Ова донација делом ће улепшати тренутке које наше породиље проводе овде, јер ће амбијент бити пријатнији. У Краљеву је прошле године рођено око 1 200 беба. Очекујемо да ће до краја  ове године тај број бити већи, рекао је др Новица Ивановић.