Протекле недеље угостили смо представнике Клиничког центра из Косовске Митровице, коју је предводио др Златан Елек, заменик директора за стручна и медицинска питања. Као установа која збрињава и пацијенте са територије Косовско – Митровачког округа, успоставили смо тесну сарадњу са овим центром, а она се огледа у стручном и сваком другом сегменту.

На састанку који је одржан у канцеларији в.д. директора др Зорана Мрвића говорило се о будућој сарадњи и њеном даљем напредовању. И једна и друга установа улажу велике напоре да обнове медицинску опрему, реновирају простор, едукују кадар, како би корисницима здравствених услуга пружили што боље услове за лечење. Уз помоћ Министарства здравља Републике Србије, које је издвојило средства за опрему и реконструкцију простора и одређене набавке, то се постиже и великим бројем пристиглих донација од друштвено одговорних компанија и појединаца.

Уз обострану жељу да се у истом ритму настави и у наредном периоду, договорени су будући кораци у даљем унапређењу здравствене заштите на овим просторима.