Радојко Јанић, власник предузећа ”Радијатор инжењеринг” из Краљева, уручио је данас још једну донацију нашој болници. Овога пута, породица Јанић поклонила је апарат најновије генерације – дефибрилатор са привременим пејсмејкером – који ће бити смештен у коронарну јединицу интернистичке службе.

Директор ОБ ”Студеница” др Зоран Мрвић је захвалио господину Јанићу рекавши: ”Уз помоћ ове донације завршено је комплетно опремање кардиологије, која је, осим што нема ангио салу, сада у рангу са установама терцијарног нивоа. У наредном периоду ће наши планови бити усмерени и у том правцу”, истакао је др Мрвић.

”Породица Јанић, предузеће ”Радијатор инжењеринг” а и цела привреда Краљева се труде да Општој болници ”Студеница” помогну колико могу, у складу са потребама и захтевима које нам ова установа упути. Овај апарат је у овом тренутку најпотребнији, па је зато ова донација сада упућена”, рекао је господин Раде Јанић.

Захваљујући томе, створени су бољи услови за лечење животно угрожених пацијената, како оних из Краљева, тако и оних из других градова и округа који се лече у нашиј болници.

Начелница службе за интерне болести – др Татјана Брадић је у име запослених уовој служби захвалила донатору: ”Захваљујем се породици Јанић јер је ово велики помак у лечењу и збрињавању пацијената из нашег града, али и читавог региона. Уз помоћ овог савременог апарата моћи ћемо да правовремено одреагујемо и успешно спроведемо животно угрожене пацијенте до прве ангио сале где ће се пласирати трајни пејсмејкер. Још једном, велико хвала нашим пријатељима, јер нам је сада знатно олакшан рад”, рекла је др Брадић.

Породици Јањић, нашим великим донаторима и пре свега пријатељима, уручили смо специјалну захвалницу исписану дечјом руком и уз широк и искрен дечји осмех. Пожелели смо им добро здравље, широке и успешне животне путеве, још једном закључивши да је у животу све много лакше када имате пријатеље.