Град Краљево је и ове године спремио поклоне за три божићне бебе. Три малишана дошла су на свет на дан рођења Богомладенца Христа – 7. јануара. На најрадоснији и највећи хришћански празник, већ у 6.45, Лука је обрадовао своју мајку Марију Миновић, за њим је, у 11.25, Александра Ивезић дочекала свог Тадију, а потом је, у 17.15, Марија Ковачевић родила Вујадина.

Маме и бебе су добиле божићне поклоне од града Краљева, али, због поштовања епидемиолошких мера прописаних услед неповољне епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона, није организована посета градоначелника Краљева са сарадницима. Уместо представника Града, главна сестра и запослени у Породилишту су младим мајкама које су се породиле на овај велики хришћански празник – празник рађања новог живота, уручили букете цвећа и поклон честитке на 15.000 динара, за куповину у објектима Апотеке Краљево.

Градоначелник Краљева др Предраг Терзић је дечацима рођеним на празник над празницима пожелео срећно и детињство без брига, живот испуњен радошћу, а породицама честитао на приновама.

Од првог до осмог јануара ове године у нашем породилишту је рођено 27 беба, 6 девојчица и 21 дечак. Ако је судити по овоме, очекује нас лепа и радосна година.