Услед великих тешкоћа које је узроковала пандемија корона вируса, у години која је за нама показали смо већи степен бриге за људе око нас, посебно за оне који припадају осетљивим групама. То је условило повећан број донација које су у нашу болницу стизале са разних страна, а исти тренд је настављен и ове године.

Компанија ”Extreme intimo” је крајем прошле године покренула акцију за помоћ породилиштима у Србији, а ових дана је дошло и до њене реализације. Уручена нам је донација – 108 памучних спаваћица за младе маме, у вредности од око 130 000 динара. Ова количина у потпуности покрива наше потребе, тако да ћемо и на овај начин помоћи мајкама да се у нашем породилишту осећају конфорније.

Најлепши животни тренуци треба да буду проведени у најлепшим условима, а у томе нам помажу и наши пријатељи који показују завидан степен друштвене одговорности. Захваљујемо руководству и запосленима у компанији ”Еxtreme intimo” за подршку у нашим настојањима да најмлађим суграђанима и њиховим мајкама пружимо најбољу могућу негу.