У Дому Гарде у касарни ”Топчидер” јуче је одржана свечаност на којој су уручена признања за допринос у припреми и реализацији међународног такмичења у дисциплини ”Чувар реда”.

Међународно такмичење јединица војне полиције ”Чувар реда” је одржано у августу и септембру ове године на полигону Берановац и стрелишту Жича, у организацији Војске Србије. Ово је први пут да се у Републици Србији одржава нека од дисциплина ове престижне међународне манифестације, а у укупном пласману златну медаљу је освојила екипа Војске Србије.

Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал – потпуковник Петар Цветковић уручио је признања представницима министарстава, органа локалне самоуправе, туристичких организација и привредних субјеката, као и Српске православне цркве и Исламске заједнице Србије, који су помогли у организацији овог такмичења.

Управа града Краљева, Рашки управни округ, Полицијска управа Краљево,  Општа болница ”Студеница”, Туристичка организација града Краљева, као и друге организације са територије Врњачке Бање и Новог Пазара су  добитници овог признања.

Директор наше установе, мр сци. мед. др Зоран Мрвић, је захвалио на додељеном признању и истакао беспрекорну сарадњу са Војском Србије, нарочито у кризним ситуацијама.