U Domu Garde u kasarni ”Topčider” juče je održana svečanost na kojoj su uručena priznanja za doprinos u pripremi i realizaciji međunarodnog takmičenja u disciplini ”Čuvar reda”.

Međunarodno takmičenje jedinica vojne policije ”Čuvar reda” je održano u avgustu i septembru ove godine na poligonu Beranovac i strelištu Žiča, u organizaciji Vojske Srbije. Ovo je prvi put da se u Republici Srbiji održava neka od disciplina ove prestižne međunarodne manifestacije, a u ukupnom plasmanu zlatnu medalju je osvojila ekipa Vojske Srbije.

Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general – potpukovnik Petar Cvetković uručio je priznanja predstavnicima ministarstava, organa lokalne samouprave, turističkih organizacija i privrednih subjekata, kao i Srpske pravoslavne crkve i Islamske zajednice Srbije, koji su pomogli u organizaciji ovog takmičenja.

Uprava grada Kraljeva, Raški upravni okrug, Policijska uprava Kraljevo,  Opšta bolnica ”Studenica”, Turistička organizacija grada Kraljeva, kao i druge organizacije sa teritorije Vrnjačke Banje i Novog Pazara su  dobitnici ovog priznanja.

Direktor naše ustanove, mr sci. med. dr Zoran Mrvić, je zahvalio na dodeljenom priznanju i istakao besprekornu saradnju sa Vojskom Srbije, naročito u kriznim situacijama.