Компаније ”Орион телеком” и ”Апотекамо” су удруженим снагама одлучиле да помогну породилиштима широм Србије донирањем беби пакета.

Велики број запослених у овим компанијама су родитељи који имају малу децу, тако да су веома добро упућени у то колико је драгоцена одговарајућа нега у тренутку када новорођенче стиже у породицу. Овом донацијом су желели да искажу захвалност запосленима у породилиштима који су и у време пандемије одговорно и савесно обављали свој редован рад.

”Ово је само једна од акција која показује да је једнако важно да се и приватни сектор ангажује у мисији да заједно створимо боље услове за све, а посебно за наше најмлађе”, поручују наши донатори.

Укупна вредност донације која је намењена породилиштима у Србији је преко 20.000.000 динара.

За наше породилиште је опредељена донација у виду беби пелена и крема. Укупна вредност ове донације износи 1.900.000 динара.

В.д. директора наше установе, др Зоран Мрвић, је захвалио донаторима који су кроз ову акцију показали висок ниво друштвене одговорности. Захваљујући овој донацији спремно дочекујемо наше најмлађе суграђане, са надом да ћемо ове године из породилишта испратити више беба него што је то био случај прошле године.

Велика је срећа када, у ситуацијама када је тешко, схватите да имате пријатеље уз чију подршку се све недаће лакше преброде. Ово је још један пример да наш круг пријатеља свакога дана постаје све већи, а уједно и обавеза да указано поверење и овога пута оправдамо.