На адресу кабинета нашег директора стигло је писмо захвалности и похвала за др Предрага Николића – ортопедског хирурга трауматолога у Служби за ортопедију. Писмо преносимо у целости:

”Врло поштовани,

Зовем као снаја вашег бившег пацијента Снежане Јањић из Новог Села код Врњачке Бање, која је пре отприлике два месеца отпуштена са одељења ортопедије, а после успешне операције кука.

Наиме, Снежану је оперисао хирург (ортопедски хирург – трауматолог прим. уред.) ваше болнице др Предраг Николић. Ако иоле могу речима да опишем рад тог човека и њега самог у том послу, онда је то неизмерна љубав и посвећеност пацијентима, изузетна стручност и знање и однос према пацијентима какав се ретко среће у Србији! Својевремено ми је отац, иначе професор на Медицинском факултету у Београду, сада у пензији – др Душан Чемерикић (патофизиологија) рекао да Србија више нема стручњаке хирурге, јер су сви који ваљају отишли у иностранство на рад. Погрешио је! Хирург др Предраг Николић је пример да је мој отац погрешио.

Имате привилегију и срећу да имате међу особљем таквог стручњака. Свака част!

Извините на искрености, имала сам потребу да Вам ово напишем и надам се да ћете ово прочитати.

С поштовањем,

Адвокат Јасна Д. Јањић, Београд”, наводи се у прослеђеном писму.

Захваљујемо госпођи Јањић за лепе речи упућене нашем доктору Предрагу Николићу, поносни због чињенице да млади лекари настављају и усавршавају лекције својих учитеља.