На адресу директора Опште болнице ”Студеница” стигла је похвала наше суграђанке, упућена особљу Службе за уролошке болести. Свака лепа реч, похвала и излечени пацијент, свима нама су подстрек и обавеза да у будућем раду будемо још бољи. Писмо преносимо у целости:

”Обраћам се овим путем да би се чуло за хумана дела у вашем Здравственом центру ”Студеница”, тачније на уролошком одељењу. Према могућностима у истрошеним и дотрајалим уопште свега на одељењу, имате изузетно способне, одлучне и храбре докторе, као што је др Небојша Ђукић,  др Владица Славић, др Никола Зимоњић, наравно и сви други доктори који су на одељењу са којима нисам имала контакт, што значи да и за њих важе похвале и моје дубоко поштовање.

Медицинске сестре су за сваку похвалу, јер је код њих тако пажљиво и лепо показана пажња пацијентима, увек са осмехом, а како је њима?

Поздрављам др Ђукића који је водио моје лечење и тежак опоравак са лошим анализама, дијабетесом итд, јер ме је спасио својим медицинским умећем лечења. Да не бих ишла у појединости, овим путем свима њима упућујем своје дубоко поштовање.

Захвалан пацијент: Мирјана Церовић”