Predstavnici Dino parka sa Zlatibora su okviru akcije ”Dino park deci na dar” posetili mališane koji trenutno borave na odeljenjima pedijatrije i dečje hirurgije u našoj bolnici. Ovo nije njihova prva poseta, prošle godine su nam takođe bili u gostima. Ovoga puta poklonili su dva televizora, jastuke za dečju igraonicu, porodične ulaznice za Dino park, kao i slatkiše za mališane.

Slavica Marić, PR menadžer Dino parka, istakla je veliko zadovoljstvo kompanije, a i svoje lično jer je poreklom Kraljevčanka, što su u mogućnosti da donacijama pomognu u stvaranju lepših uslova za boravak naših malih pacijenata. Njihova kompanija je mlada, ali oseća veliku društvenu odgovornost, pa otuda i ovogodišnja akcija čiji je cilj oplemenjivanje prostora u kome se leče deca. Zato će oni, u nastavku akcije, obići i druge zdravstvene ustanove u Srbiji, kako bi najmlađima olakšali dane koje provode na lečenju. Ova poseta svakako nije i poslednja, pa su naši gosti najavili nastavak ove lepe saradnje.

U ime menadžmenta OB ”Studenica” donatorima je zahvalio dr Milan Parezanović, pomoćnik direktora, osvrnuvši se na radost koju je kod najmlađih izazvala njihova prošlogodišnja poseta kada su na poklon dobili ulaznice za Dino park. Mališani su bili nestrpljivi da što pre krenu put Zlatibora i uživaju u bogatim sadržajima koje park pruža. Sigurni smo da  će tako biti i ove godine. Dr Parezanović je zahvalio i na tome što predstavnici Dino parka misle na decu, pa svojim poklonima pomažu i lekarima i medicinskim sestrama da svoj posao obavljaju u lepšem ambijentu.

Zamenik načelnika pedijatrijske službe, dr Srđan Danojlić, je takođe zahvalio gostima na vrednim poklonima, poželevši im uspeh u daljem radu. Saradnja Dino parka sa Zlatibora će se nastaviti i u narednom periodu, jednoglasno su zaključili i gosti i domaćini.

Dečji osmeh je ono što motiviše na slične akcije. Naši dragi gosti su ispraćeni radosnim licima na nova putovanja kojima će obradovati još nekoga, a to umeće je neprocenjivo.