U okviru Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika Srbije (NARNS) formiran je Klub roditelja i nastavnika Osnovne škole ”Čibukovački partizani”. Ovaj Klub organizuje brojne aktivnosti, a najnovija je upriličena proteklog meseca povodom obeležavanja Svetskog dana zdrave hrane. Kao što smo već pisali, u ovoj školi je organizovana prodaja užine koju su pripremili roditelji učenika, a deo prikupljenog novca je upotrebljen za kupovinu pelena i benkica za Odsek za neonatologiju.

Kupljeno je 200 pamučnih pelena i 270 benkica, a donaciju su uručile Ana Milanović – pedagog OŠ ”Čibukovači partizani” i Dragana Đoković predstavnik Kluba roditelja. Naglasile su da sa velikim zadovoljstvom pomažu da mesto gde se rađaju novi životi opremimo što lepše i tako u što veselijem ambijentu dočekamo naše najmlađe.

U ime zaposlenih na Odseku neonatologije gošćama su zahvalile su dr Anja Bukumira šefica Odseka i Slobodanka Bunjak – glavna sestra, a đacima i nastavnicima OŠ ”Čibukovački partizani”, kao i Klubu roditelja ove škole, poželele uspeh u daljem radu.

Kako ovo nije jedina donacija pristigla iz ove škole, naši prijatelji su najavili nastavak saradnje i u sledećoj godini.

Sreća je kada znate da neko misli na vas i veliko zadovoljstvo saznanje da u zagrljaju jedne ovakve obrazovne ustanove stasavaju dobri, odgovorni, humani ljudi, vođeni primerom svojih roditelja i nastavnika.