NELA MARTAĆ, ekonomski tehničar

(1967 – 2020)

U četvrtak, 13. avgusta, posle kraće i teške bolesti preminula je Nela Martać – referent za finansijko- računovodstvene poslove u Odseku računovodstva.

Nela je rođena 30.10.1967. godine u Kraljevu, gde je završila Osnovnu i Srednju školu. Prvog oktobra 1996. godine zaposlila se u ekonomsko-finansijskoj službi tadašnjeg Zdravstvenog centra ”Studenica” najpre na radnom mestu likvidatora, a potom referenta za finansisjko – računovodstvene poslove. Svoj posao je obavljala pedantno i odgovorno, bila je pouzdan saradnik i poštovana koleginica.

Deca su imala posebno mesto u njenom srcu, sa posebnom ljubavlju je govorila o svojim sestrićima koji su bili izvor njene beskrajne radosti. Sa svima ljubazna, prijatna, trudila se da uvek bude po strani, nenametljiva, iako je svojim raskošnim znanjem stekla veliko poverenje svojih kolega i saradnika. Imala je običaj da, raspitujući se o našim najbližima, pruži utehu, podeli radost i ponos, ponudi pomoć ako zatreba. Za sebe nije tražila ništa, iako je znala da je kraj blizu. A onda nas je trinaestog dana avgusta zauvek napustila.

Sahranjena je u subotu, 15.08. na Novom groblju u Kraljevu.

Sa velikom ljubavlju i poštovanjem čuvaćemo uspomenu na Nelu, ženu koja je u našim životima boravila kratko, ali dovoljno da je zauvek pamtimo.