Представници Дино парка са Златибора су оквиру акције ”Дино парк деци на дар” посетили малишане који тренутно бораве на одељењима педијатрије и дечје хирургије у нашој болници. Ово није њихова прва посета, прошле године су нам такође били у гостима. Овога пута поклонили су два телевизора, јастуке за дечју играоницу, породичне улазнице за Дино парк, као и слаткише за малишане.

Славица Марић, ПР менаџер Дино парка, истакла је велико задовољство компаније, а и своје лично јер је пореклом Краљевчанка, што су у могућности да донацијама помогну у стварању лепших услова за боравак наших малих пацијената. Њихова компанија је млада, али осећа велику друштвену одговорност, па отуда и овогодишња акција чији је циљ оплемењивање простора у коме се лече деца. Зато ће они, у наставку акције, обићи и друге здравствене установе у Србији, како би најмлађима олакшали дане које проводе на лечењу. Ова посета свакако није и последња, па су наши гости најавили наставак ове лепе сарадње.

У име менаџмента ОБ ”Студеница” донаторима је захвалио др Милан Парезановић, помоћник директора, осврнувши се на радост коју је код најмлађих изазвала њихова прошлогодишња посета када су на поклон добили улазнице за Дино парк. Малишани су били нестрпљиви да што пре крену пут Златибора и уживају у богатим садржајима које парк пружа. Сигурни смо да  ће тако бити и ове године. Др Парезановић је захвалио и на томе што представници Дино парка мисле на децу, па својим поклонима помажу и лекарима и медицинским сестрама да свој посао обављају у лепшем амбијенту.

Заменик начелника педијатријске службе, др Срђан Данојлић, је такође захвалио гостима на вредним поклонима, пожелевши им успех у даљем раду. Сарадња Дино парка са Златибора ће се наставити и у наредном периоду, једногласно су закључили и гости и домаћини.

Дечји осмех је оно што мотивише на сличне акције. Наши драги гости су испраћени радосним лицима на нова путовања којима ће обрадовати још некога, а то умеће је непроцењиво.