Студенти Факултета уметности из Приштине са седиштем у Звечану, Давид Павловић и Александар Глибетић,  осликали су простор Одсека за неонатологију, као и чекаонице испред породилишта. Овај највеселији део наше болнице сада је још лепши, јер се са зидова смеше задовољне бебе и разиграно животињско царство.

Давид је на четвртој години студија Ликовне академије, Александар на мастер студијама, обојица на Одсеку за вајарство.

Ови млади и вредни људи су, како су нам саопштили, тек на пола пута до остварења своје замисли. Наиме, планирају да својим цртежима улепшају и простор у коме су смештене младе маме. Својим волонтерским ангажовањем  помажу нам да нашу установу покажемо у што лепшем светлу. Тиме су заслужили дивљење, а чињеница да је Давид син наше педијатријске сестре Драгане Павловић је ”кривац” што су побрали и наше симпатије.

Можда је ово прилика да позовемо и остале запослене да, у складу са својим могућностима,  допринесу заједничким напорима да и даље будемо међу најбољим установама у држави. Давид и Александар су показали један од начина, а на нама осталима је само да их пратимо. Као представници млађег нараштаја уверили су нас да можемо да рачунамо на њих и да ће, уз њихову марљивост и креативност, свет који им остављамо бити још бољи и лепши.