Поводом најрадоснијег хришћанског празника, представници Ротари клуба из Краљева обишли су децу која се лече у нашој установи и том приликом им поделили слаткише. Дејан Вељовић – председник краљевачких ротаријанаца је том приликом уручио и један зидни сат, који је за одељење педијатрије направио Лазар Трипковић. Гости су малишанима пожелели брз опоравак и срећан Божић. У име запослених у Служби за педијатрију захвалила се др Татјана Туцаковић – педијатар.

Удружење ”Љуби ближњег свог”, традиционално за Божић дарује децу која због болести бораве на нашим одељењима и нису у могућности да празник проведу са својим породицама. Тако је било и ове године, обезбедили су пакетиће са играчкама, школским прибором, одевним предметима.

Предузеће ”Техноопрема” из Конарева је наше најмлађе пацијенте обрадовало пакетићима са слаткишима, уз жеље за брзо оздрављење и срећно детињство. У време празника и даривања, важно је сетити се и оних који због различитих околности нису у могућности да у потпуности уживају у празничној атмосфери. Захваљујући нашим пријатељима, радост је стигла и у нашу болницу.