Чланови Краљевског клуба америчког фудбала ”Краљевске круне” су уз помоћ хуманитарне организације  ”Lifeline” из Чикага направили пакетиће за Српску Нову годину. На новогодишњем хуманитарном турниру, који се одржавао у сали ОШ ”IV краљевачки батаљон”, сакупљено је око 250 кг слаткиша, сланиша, воћа, књига, сликовница, стрипова, а из Америке су допремљени пакетићи са плишаним играчкама, сликовницама, друштвеним и мисаоним игрицама.

На дан дочека Српске Нове године, 13. јануара, чланови две најмлађе селекције Краљевских круна су поделили поклоне  пацијентима на Одељењима дечје хирургије и педијатрије. Ови млади спортисти су успели да улепшају празнике деци која због болести нису могла да проведу празнике са својим породицама. У име града Краљева подршку је пружио Никола Радевић – помоћник градоначелника за омладину и спорт, а у име руководства Опште болнице ”Студеница” гостима се захвалила Марија Мијајловић – главна сестра болнице.

Срђан Ћосић – главни тренер и председник клуба се обратио присутнима: ”Надам се да смо на овај начин празнике учинили лепшим и бар мало олакшали лечење болесној деци. Такође, верујем да на овај начин и децу окупљену у нашем клубу учимо етици и развијамо филантропију код њих. Користим прилику да се захвалим свим нашим играчима и тренерима који су учествовали у овој акцији, подједнако свим грађанима Краљева који су дали допринос, као и ЊКВ принцези Катарини Карађорђевић и њеној хуманитарној организацији ”Lifeline” из Чикага. Велико хвала на подршци и помоћи ЊКВ Престолонаследнику Александру Карађорђевићу и удружењу ”Краљевина Србија”, коме је Престолонаследник патрон”.

Краљевске круне су, поред примарних спортских активности, редовно на услузи заједници као друштвено одговоран клуб који спроводи хуманитарне и добротворне активности, од којих је даривање наших најмлађих пацијената постала редовна.