Прилог преузет са РТВ Краљево

На почетку полицијског часа, док се и у Краљеву чуо аплауз којима грађани пружају подршку „белим мантилима“, директор краљевачке болнице захвалио се свима и апеловао на одговорност оних којима је одређена изолација Свим грађанима Краљева ми медицински радници захвални смо за аплаузе који означавају поверење и захвалност, поручио је др Зоран Мрвић, в.д. директор Опште болнице „Студеница“.

– На Градском штабу за ванредне ситуације дао сам идеју да почнемо дезинфекцију јавних површина у нашем граду и да прво кренемо од болнице. То је прихваћено и организовано одмах – казао је Мрвић.

Он је упозорио све грађане на то колико је важно поштовање изолације: – Преклињем грађане да изолацију поштују до максимума, јер сваког дана имамо људе који то крше, суграђане које су дошли из иностранства и који не поштују изолацију, угрожавајући тиме, пре свега живот својих најближих и најстаријих, па онда живота свих нас – оценио је Мрвић. Он је додао да ни хапшења због непоштовања прописане изолације неће решити проблем, и да је одговорност појединаца много важнија од било каквих казни и хапшења. – Молим вас још једном, дозволите нам само да спроведем ове мере које су планиране по цену наших живота, хвала – поручио је др Мрвић.