Као и сваке године током новогодишњих празника, највеселије је на петом спрату Хируршке болнице, где се на лечењу налазе наши малишани. Ученици краљевачких школа, другари из спортских клубова, друштвено одговорне компаније и појединци су и овога пута улепшали болничке дане дечацима и девојчицама који због тренутних здравствених проблема празнике проводе у нашој установи. Тога дана се развуку искрени дечји осмеси, ори се песма Деда Мразу и наручја буду препуна разних ђаконија.

Директор предузећа ”Оџачар котлоремонт” из Београда господин Лазар Дукић, наш дугогодишњи донатор и пријатељ наше установе, је обезбедио новогодишње поклоне за малишане који се лече на Одељењима педијатрије и дечје хирургије.

Ученици Медицинске школе су посетили малене другаре и уз пригодан уметнички програм и дарове честитали им празнике.

Наставници и ученици Основне школе ”Браћа Вилотијевић” су и ове године уручили новогодишње пакетиће нашим најмлађим пацијентима.

Компанија ”Clean Air Solution” из Београда је такође мислила на наше најмлађе, па је дане даривања употпунила поклонима за малишане.

Уз најлепше, са пуно љубави поклоњене играчке, слаткише и загрљаје, много лакше се подноси раздвојеност од мајчиног крила, свака слабост и тренутни здравствени проблеми. Уз жеље за брзо оздрављење наших најмлађих, искрено захваљујемо нашим пријатељима донаторима, који нам својим великим срцем и снажном подршком помажу у напорима да још боље бринемо о нашим пацијентима.