Сташа, Вукадин и Миона су прве три бебе рођене у нашем породилишту на дан Христовог рођења. Као и ранијих година од Града су добили поклоне – ваучере у износу од по 15 000 динара за куповину беби козметике и одговарајуће опреме у објектима ”Апотекарске установе Краљево”, а маме су обрадовали букетима цвећа.

Због епидемиолошких мера која се и даље спроводе, градоначелник је поклоне уручио медицинским сестрама које ће их предати младим мајкама.

Подсетио је да град Краљево издваја значајна средства за вантелесну оплодњу, помаже породицама са троје и више деце, улаже и у приватне вртиће како би се смањиле листе чекања за упис деце у ове установе. ”Улажући у нашу децу, улажемо у будућност”, поручио је градоначелник Краљева др Предраг Терзић.

В.д. директора Опште болнице ”Студеница” др Зоран Мрвић је захвалио градоначелнику и локалној самоуправи на поклонима и пожелео да се тренд пораста броја новорођених настави и у наредним годинама. Уз честитке младим родитељима пренео је најлепше жеље за срећан и дуг живот наших најмлађих суграђана.